A Citromail.hu levelezőrendszer 2004 őszén indult. A rendszer a felhasználók számára ingyenes, a működési költségeket a reklámbevételek fedezik. BELÉPÉS...

Link: http://www.citromail.huSzolgáltatások
 

  • Az alap tárhely: 2GB-os, de az extrák menüpont alatt nagyobb tárhelyet is lehet rendelni. (A levélküldés maximum 3MB, a fogadás maximum 5 MB-os lehet.)
  • Óriáslevél: Nagyobb levél elküldésére is van lehetőség, az "Óriás melléklet csatolása" funkció lehetővé teszi akár 1 GB-os melléklet elküldését is. Ekkor egy linkről tudja a címzett letölteni a nagy méretű csatolmányt a küldéstől számított egy hétig (maximum 10 alkalommal).
  • Ingyenes spam-szűrés: van, de ennek hatékonysága nem 100%-os .
  • CitroTicker: ezzel a szolgáltatással kényelmesen szemmel lehet tartani egy postafiókot. (A képernyő jobb alsó sarkában értesítés figyelmeztet, ha új levél érkezik, így nem kell folyamatosan belépni a fiókba ellenőrizni, hogy érkezett-e újabb üzenet.)
  • WAP: Lehetséges mobil telefonról és pda-ról is elolvasni a leveleket. (http://wap.citromail.hu)


Figyelem! A nem látogatott postafiókok 90 nap elteltével teljes tartalmukkal együtt automatikusan és visszavonhatatlanul törlődnek.

 

Közösségi funkció

2011-ben vezette be a Citromail, hogy a közösségi oldalaktól (Facebook, Twitter, iWiW, MyVIP, ...) érkező értesítő-üzeneteket az egyéb beérkező üzenetektől elkülönítve jeleníti meg. Ezt a funkciót már 100 ezernél is több citromailes felhasználó használja.