A Gmail.com a Google levelezőrendszere, használata egyszerű és hatékony. Már több, mint 7,5 GB ingyenes tárhely áll rendelkezésedre. BELÉPÉS...

Link: http://www.gmail.com 

 
www.gmail.com

Funkciók

Blokkolja a spamet (kéretlen üzenet). Ha egy kéretlen levél mégis átjut a szűrőn és a felhasználó jelenti, másodszorra többször garantáltan nem fog zavarni.

A Gmail bejelentkezés után láthatjuk, hogy a rendszer az összetartozó üzeneteket és beszélgetéseket a rájuk érkező válaszokkal együtt csoportokba rendezi.

A beérkezett leveleket egyéni cimkék alapján kategorizálhatjuk, és a prioritást élvezőket meg is jelölhetjük. Minden levél vírusellenőrzésen esik át. A csatolt képek előnézettel, az Office csatolmányok pedig praktikus konvertálási lehetőségekkel alakíthatóak át egyetlen kattintással olvasható formába.

Google

A Gmail -en a Google keresőprogramjával lehet rákeresni az üzenetekre. Óriási tárterület áll ingyenesen rendelkezésre. A leveleket bárhonnan meg lehet tekinteni - akár mobilon is - nem csak egy számítógépen.

GTalk

A Gmailben beépített Gtalk van, így akár e-mailezés közben chatelhetünk is. Címkék segítik az üzenetek rendezését. Egy beszélgetéshez, levélhez több címke is tartozhat.

Hirdetések, reklámok bár vannak, de egyszerűen kikapcsolhatóak...

Mobil

Szinte minden mobil platformra letölthető okosalkalmazás teszi a mobilon emailezők számára gördülékenyebbé a levelezezést. Ez az alkalmazás minimalizálja a mobilos adatforgalmat és maximalizálja a kezelhetőséget. Az ingyenes program letölthető az m.google.com címről.